Spausdinti
 Š.m. rugsėjo 28 d. Vilniuje, Litexpo parodų rūmuose įvyko kasmetinė sporto mugė, kurioje dalyvavo ir "Žuvėdros" atstovai!

 
Vilniaus SŽK "Žuvėdra" klubą atsovavo žaidėjos - Giedrė Kvilonaitė, Ugnė Chmeliauskaitė, Monika Ivanauskaitė ir Olga Maksimovič, taip pat treneris Maksimas Tarasovas, o visų dalyvių priešakyje - klubo prezidentas Leonardas Čaikauskas. 

Pasiruošimas mugei prasidėjo jau rugsėjo 27 d. vakare, kai klubo nariai įrenginėjo savo parodos vietą (kabino įvairius laimėjimus, plakatus, rengė manekenus, ruošė dovanas mugės lankytojams ir t.t.). Didžioji diena prasidėjo jau 8.00 val. ryto, kai reikėjo užbaigti visus pasiruošiamuosius darbus ir su entuziazmu priimti jaunuosius mugės lankytojus.

Jau tradicija tapusioje mugėje šiemet dalyvių skaičius buvo tikrai mažesnis lyginant su pačia pirmąja muge, nors vietos atžvilgiu jos buvo daugiau, tačiau ateityje reikėtų išspresti didesnio ploto klausimą, nes buvo susidurta su problema, kad viena erdve teko dalintis tiek su kerlingo atstovais, tiek su fektavimosi profesionalais.

Nepaisant visų sunkumų mugė tikrai PAVYKUSI, o klubo lūkesčiai pritraukti naujų narių bus pastebėti ateityje!


Apdovanojimų ir "Žuvėdros" saldainių vieta



Juk galima pamėginti ir su ledo ritulio lazdomis!



Prizininkas



Lankstinukai ir firminiai saldainiai



Būsima čempionė...
Daugiau nuotraukų galite rasti "Žuvėdros" Facebook fanų puslapje adresu:
 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151677064367683.1073741829.328089457682&type=1