Š.m. vasario 8 d. Panevėžyje (Panevėžio rankinio centras, Durpyno g. 3a) vyko Lietuvos moterų uždarų patalpų "B" div. varžybos.

TVARKARAŠTIS:

Šiaulių „Lidvija“ - Širvintų SM 2:6 (1:2)
Kauno „Tauras-Veršvai“ - Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-2“ 3:6 (1:1)
„Šiauliai“ - Širvintų SM 2:11 (1:5)
Šiaulių SM „Klevas“ - Šiaulių „Lidvija“ 6:3 (2:1)
„Šiauliai“ - Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-2“ 2:10 (2:4)
Šiaulių SM „Klevas“ - Kauno „Tauras-Veršvai“ 7:3 (2:1)

Varžybų vyr. teisėja - Vilma Bagdanskienė (T/K Šiauliai, tel. nr. 861417052, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.).

Po pirmų dviejų susitikimų merginos turėjo 3 taškus (1 pergalę ir 1 pralaimėjimą), įmušė 7 įvarčius, praleido tiek pat.

Susitikimas su Kauno ekipa baigėsi pergale, tačiau komandos kapitonė - Kotryna Kartanovič nebuvo patenkinta žaidimu. Pirmajame kėlinyje kaip sakė kapitonė, merginos buvo visiškai nesusikaupusios ir jau kėlinio viduryje rezultatas buvo 2:1 Kauno komandos naudai, laimei kėlinys baigėsi 3:2 "Žuvėdros" pranašumu. Po pirmojo kėlinio gavusios nemažai pastabų iš komandos trenerio bei pačios suvokusios rungtynių svarbą - viską užbaigė rezultatu 6:3 ir iškovojo svarbią pergalę. Rungtynių įvarčių autorės: Jovita Banevičiūtė (3 įvarčiai), Kotryna Kartanovič (2 įvarčiai), Evelina Astrauskaitė (1 įvartis).

Antrosiose rungtynėse merginos savo priešininkes sutriuškino rezultatu 10:2. Nors rezultatas geras žaidimu komandos kapitonė nebuvo patenkinta. Kaip pati teigė - trūko sėkmės, buvo labai daug neišpildytų progų, kelis kartus nepataikyta į tuščius vartus. Juokėsi, kad džiugi naujiena, jog 35-ąją rungtynių minutę suprato, ko iš komandos norėjo treneris. Šiose rungtynėsrįvarčius pelnė: Jovita Banevičiūtė (3 įvarčiai), Laima Šidlionok (3 įvarčiai), Kotryna Kartanovič (2 įvarčiai), Barbora Lozovojūtė (1 įvartis), Evelina Astrauskaitė (1 įvartis).

Abejas rungtynes vertino teigiamai, juk tikslas įgyvendintas - iškovotos dvi pergalės, o patį žaidimą reikės tobulinti, bet juk tobulėjimui nėra ribų - teigė Kotryna Kartanovič.

Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti