Š.m. birželio mėnesį dvi pajėgiausios Lietuvos moterų komandos ir dvi pajėgiausios vyrų komandos atstovavo savo šalį užsienyje. Visoms šioms komandoms talkino ir "Žuvėdros" riedulininkai.

Su Šiaulių "Gintra-Strėkte-Universiteto" komanda į Prancūziją išvyko žaisti Ugnė Chmeliauskaitė, kuri visose rungtynėse žaidė starto sudėtyje.

Su Vilniaus "HFTC-Tauras" komanda į Austriją išvyko dvi "Žuvėdros" ekipos žaidėjos - Kotryna Kartanovič ir Olga Maksimovič. Abi jos žaidė startinėje sudėtyje. Kotryna viso turnyro metu pelnė 3 įvarčius!

Varžybų akimirkos: https://www.flickr.com/photos/no_gr/sets/72157645186948933/
https://www.facebook.com/pages/Vilniaus-msporto-klubas-HFTC-Tauras/1499274093635871?fref=ts

Su Vilniaus "Ardas-Rudamina" ekipa į Slovakiją išvyko Karolis Asanavičius, kuris starto sudėtyje nežaidė, tačiau turnyro metu pelnė 1 įvartį!

Straipsnis: http://sk-ardas.blogspot.com/

Na, o su Širvintų "Inta-Baltic-Champingnons" į Maltą išvyko "Žuvėdros" merginų komandos treneris Maksim Tarasov, kuris visas rungtynes žaidė starto sudėtyje.

Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti