Spausdinti
2015 m. sausio 3 d. Vilniuje (Žygio g. 46, Tauro sporto salė) startavo Lietuvos vyrų uždarų patalpų riedulio čempionato "A" div. I rato 1-3 turų varžybos.


Nuotrauka: A.Pliadžio


2015 m. sausio 3 d. (šeštadienis)

1. 12.00 val. „Ardas – Rudamina“ – SM „Ježvitas“ 1:3 (0:2)
2. 13.00 val. „Klevas – Šiauliai“ – SŽK „Žuvėdra – Tauras – CTLF“ 2:1 (2:1)
3. 14.00. val. SM „Ježvitas“ – „Inta – Baltic Champignons“ 2:9 (2:4)
4. 15.00 val. „Ardas – Rudamina“ – „Klevas – Šiauliai“ 4:6 (0:3)
5. 16.00 val. „Inta – Baltic Champignons“ – SŽK „Žuvėdra – Tauras – CTLF“ 10:2 (3:1)

"Žuvėdros" įvarčių autoriai:

Česlav Pašnikovič 2 įvarčiai
Artūras Kiselis 1 įvartis

Vyrų uždarų patalpų sezono starte didžiausia staigmena - "Ardas-Rudamina" komandos nesėkmės. Didžiulę patirtį turintiems žaidėjams buvo sunku pasipriešinti entuziazmu "trykštantiems" jauniesiems riedulininkams.

Pirmosios rungtynės tarp „Ardas – Rudamina“ ir SM „Ježvitas“ komandų prasidėjo labai "vangiai". Nei viena, nei kita komanda nerodė didelio noro laimėti, tačiau vis dėlto jaunieji riedulininkai sugebėjo palaužti patyrusius "Ardo" žaidėjus ir išplėšė pergalę rezultatu 3:1.
Turbūt įdomiausios dienos rungtynės vyko tarp „Klevas – Šiauliai“ – SŽK „Žuvėdra – Tauras – CTLF“, kuriose abi komandos norėjo laimėti ir visą rungtynių laiką kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Tiesa, rungtynės buvo aršios, abi komandos gavo po dvi korteles. Tačiau po antrojo Šiaulių ekipos įvarčio, kuris buvo pelnytas 16 runtynių minutę "Žuvėdros" riedulininkai taip ir nesugebėjo išlyginti ar persverti rezultato. Rungtynės baigėsi rezultatu 2:1 Šiaulių ekipos naudai.

Susitikimas tarp dviejų Širvintų komandų atrodė lyg lengva treniruotė. Atrodė, kad antroji Širvintų komanda į aikštę išėjo jau pralaimėję, o vyresnieji - pasipuošę pergalės medaliais. Rungtynės buvo labai lėtos ir be didelių intrigų. Tiesa, buvo pelnyta tikrai dėmesio vertų įvarčių. Rungtynės baigėsi rezultatu 9:2 pirmosios Širvintų komandos naudai.

Susitikimas tarp patyrusių "Ardo" riedulininkų ir entuziastingų Šiaulių ekipos žaidėjų baigėsi šiauliečių naudai 6:4. Šiaulių riedulininkai nuo pat pirmųjų minučių parodė, kad nori pergalės ir yra pasiryžę ją pasiekti bet kokiu būdu. Tiesa vilniečių ekipa dar bandė atsitiesti pelnę 3 įvarčius per 3 minutes, tačiau rungtynių pabaigos sirena nuaidėjo anksčiau ir pergalę šventė šiauliečiai.

Paskutinės dienos rungtynės tarp Širvintų ir Vilniaus riedulininkų baigėsi skaudžiu "Žuvėdros" pralaimėjimu, rezultatu 10:2. Praėjus vos 40 s pirmojo kėlinio širvintiškiai pelnė pirmąjį įvartį, vėliau 10 min. ir antrąjį. 15 rungtynių minutę "Žuvėdros" riedulininkai sušvelnino rezultatą, tačiau po antrojo kėlinio starto "pasipylė" įvarčiai į vilniečių vartus. Deja, bet teko pripažinti oponentų pranašumą.

















Varžybų vyriausiasis teisėjas, EHF komisaras Borisas Sockis 8 616 26869, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.