Š.m. balandžio 9 - 13 dienomis Baltarusijoje, Baranovičiuose, įvyko tarptautinis žolės riedulio turnyras, kuriame Žuvėdros klubo merginos užimė 8-tąją vietą.

Turnyro atidarymas. Organizatorių nuotrauka.


Klubo merginos pirmąsias pogrupio rungtynes žaidė su turnyro organizatorių komanda, Tekstilshchik - Bargu (Baranovičiai, Baltarusija). Varžybos pasibaigė rezultatu 2:4, šeimininkų naudai. Įvarčius komandai mušė S. Dubickienė ir  U.Chmeliauskaitė. 

Antros pogrupio varžybos sužaistos su Kazachstano komanda iš Taldykorgano, kuri pirmą kartą dalyvavo šiame turnyre. Pirmąjame kelyje pralaiminėjusios rezultatu 3:0, antrąjame kėlinyje merginos atsitiesė ir iškovojo lygiąsias rezultatu 3:3. Įvarčius komandai mušė U.Chmeliauskaitė ir D. Stankutė (2 įvarčiai). K.Kartanovič gavo geltoną kortelę.

Trečios rungtynės žaistos su pogrupio lyderėmis, Donchankos komanda (Volgodonskas, Rusija). Klubo merginos patyrė pralaimėjimą rezultatu 1:8. Komandai įvartį pelnė U.Chmeliauskaitė.

Komanda pogrupyje liko ketvirta, todėl susitiko su kito pogrupio trečioje vietoje buvusia komanda - Dinamo (Elektrostalis, Rusija). Merginos pralaimėjo rezultatu 0:9. U.Aučynaitė gavo žalią kortelę.

Penktąsias turnyro rungtynes merginos žaidė prieš Viktorijos komandą (Smolevičiai, Baltarusija). Deja, bet rezultatu 2:3 buvo nusileista varžovėms ir užimta 8 vieta. Įvarčius komandai mušė D.Stankutė ir U.Chmeliauskaitė. A.Garbatavičiūtė gavo žalią kortelę.


Geriausia komandos žaidėja pripažinta U.Chmeliauskaitė.



Komandos merginos pasipuošė naujais marškinėliais.

 

Komandos kapitonė, O.Maksimovič, kalbėdama apie turnyra teigė, kad jis suteikė daug žaidybinės praktikos, kurios komanda nespėja įgauti prieš Lietuvos čempionatą, tačiau pralaimėti merginos nemėgsta, todėl šiek tiek liūdna.

Trenerio asistentas, T.Lakštauskas, įsitikinęs, kad merginos labai norėjo žaisti ir rodė daug pastangų, gaila, bet vien jų šį kartą neužteko. Penkios rungtynės reikalauja daug fizinio pasiruošimo, ypač kai žaidžiama su stipriomis komandomis, o lauko sezonas tik prasideda, todėl tikimės pamatyti gerus rezultatus artimiausiu metu.

Galutinė komandų rikiuotė:

Ritmas (Gardinas, Baltarusija);
Dinamo - GIP (Kazanė, Rusija);
Donchanka (Volgodonskas, Rusija);
Tekstilshchik - Bargu (Baranovičiai, Baltarusija)

Dinamo (Elektrostalis, Rusija);
Besaris (Taldykorganas, Kazachstanas);
Viktorija (Smolevičiai, Baltarusija);
Žuvėdra - Archyvų sistemos (Vilnius, Lietuva);
Sumchanka (Sumai, Ukraina). 

Visus turnyro rezultatus galite rasti
čia.




Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti