Spausdinti
 Š.m. lapkričio 14-15 dienomis Dauguose įvyko  „Nansen Club“ taurės turnyras 2015. Jau trečius metus iš eilės vykstantis turnytas ir šiemet susilaukė gausaus riedulininkų būrio iš skirtingų Lietuvos kampelių ar net Baltarusijos. Riedulininkai savo jėgas turėjo galimybę išbandyti ne tik aikštėje, bet ir žaizdami smiginį, stalo tenisą ar šaškėmis.
Žuvėdros klubas delegavo net tris komandas - vaikinų ir dvi merginų komandas. Pirmoji merginų komanda ir vaikinų komanda iškovojo sidabro medalius!



Turnyre dalyvavo:

Moterys:

Vilniaus SŽK „Žuvėdra – Archyvų sistemos“
Šiaulių „Gintra – Strekte – Uni“
Širvintų SM „Inta“
Vilniaus SŽK "Žuvėdra-Tauras"


Vyrai:

Vilniaus SŽK „Žuvėdra – RadioLoftai“
Gardino „Nieman“ HC
Širvintų SM „Inta“
Daugų „Nansen club“

Pirmoji merginų komanda nugalėjo Širvintų ekipą 12:2! Vaikinai išplėšė pergalę prieš Širvintų ekipą paskutiniąją minutę (šaunuolis Povilas Lakštauskas!) ir rungtynes laimėjo rezultatu 5:4!

Vakar po antrojo susitikimo "Žuvėdros" vaikinai, deja, bet nusileido Daugų "Nansen" riedulininkams rezultatu 4:3. Antroji merginų komanda šalies čempionėms nusileido rezultatu 8:0, tarpusavio susitikime abi komandos buvo nusiteikusios draugiškai ir labiau buvo orientuotos atlikti trenerio pavestas užduotis, na, bet vyrenioji komanda savo patirtimi palaužė jaunesniąsias savo koleges.
Sekmadienio susitikimuose buvo pasiekta viena pergalė ir du pralaimėjimai. Vaikinai paskutinėmis minutėmis palaužė Baltarusijos riedulininkus rezultatu 5:4, antroji merginų komanda turėjo pripažinti varžovių pranašumą rezultatu 6:2, na o pirmoji komanda po atkaklios kovos ir didelio noro, deja, bet nusileido Šiaulių "Gintros-Strėktė-Uni" komandai.

Vid dėl to Ugnė Aučynaitė buvo pripažinta rezultatyviausia turnyro žaidėja, Aistė Garbatavičiūtė geriausia viso turnyro žaidėja, na o Lukas Raznauskas - geriausias vartininkas!

Turnyro akimirkas galite rasti oficialiame Žuvėdros "Facebook" puslapyje čia.