Š.m. lapkričio 28-29 dienomis Vilniuje (Žygio g. 46) vyko LŽRF vyrų ir moterų taurės rungtynės. Vyrai savo rungtynes sužaidė per šeštadienį, moterys kovojo abi dienas. Šiose rungtynėse Žuvėdros vaikinai, deja, bet liko 4, na o moterys užėmė 2-ąją vietą!



Nuotrauka: Alfredo Pliadžio

DALYVAUJANČIOS KOMANDOS

Moterys: Vilniaus „Žuvėdra-Archyvų sistemos“, Širvintų „Inta“, Vilniaus „HFTC-Tauras“, Šiaulių sporto gimnazija, „Kelmė“, Šiaulių SM „Klevas“, Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“, Širvintų SM.

Vyrai: Širvintų „Inta–Baltic Champignons“, Vilniaus „Žuvėdra–Tauras–CTLF“, Vilniaus „Ardas–Rudamina“, Širvintų „Ježvitas“.


Merginos šeštadienį pirmojoje kovoje nors ir sunkiai, tačiau iškovojo pergalę rezultatu 7:6 prieš Širvintų "Intos" komandą. Po pagrindinio laiko švieslentė rodė rezultatą 4:4, o taurėje lygiųjų būti negali, taigi buvo atliekama bulitų serija. Iš kiekvienos komandos buvo deleguota po 3 žaidėjas ir joms suteikiamos 6 s įmušti įvarčiui. Trenerio sprendimu bulitų serijos metu vartus gynė kapitonė Giedrė Kvilonaitė, kuri ištraukė tik vieną, tačiau lemtingą įvartį! Bulitus Žuvėdros komandai realizavo Aistė Garbatavičiūtė (kuri rungtynių metu ir sulaužė lazdą, ir buvo pametusi sportinius batelius), Ugnė Aučynaitė ir Barbora Lozovojūtė! Merginos pateko tarp geriausių 4 komandų ir taip pat iškovojo kelialapį į gruodžio mėnesį vyksiantį Žalgirio taurės turnyrą.

Pirmojoje kovoje su Širvinų "Inta-Baltic Champingnons" Žuvėdros riedulininkai turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 6:1.
Nors vilniečiai pirmieji pelnė įvartį ir pirmavo 1:0 (įvarčio autorius Ignas Balbatunovas), po kelių minučių širvintiškiai išlygino rezultatą, o vėliau sekė klaidos, varžovų išnaudotos progos ir nesėkmė pirmose rungtynėse.

Vyrai šeštadienį ne tik pradėjo, bet ir užbaigė taurės rungtynes. Antrajame susitikime, deja, bet trečiosios vietos iškovoti nepavyko. Vyrai nusileido Širvintų "Ježvito" komandai rezultatu 5:6. Deja, tačiau atkakli kova taip ir nedavė norimų rezultatų.

Šeštadienį savo antrojoje kovoje merginos taip pat pralaimėjo šalies čempionėms Šiaulių "Gintros-Strėktė-Uni" komandai rezultatu 8:3. Nors ir pirmosios pelnė įvartį, deja, tačiau klaidos antrojo kėlinio pabaigoje tiesiog nugynė visas mintis šalin apie geresnį rezultatą.
Treneris po rungtynių buvo patenkintas žaidimu (ne taip kaip pirmosiose rungtynėse).

Pirmosiose rungtynėse sekmadienį Žuvėdros merginos po atkaklios kovos rezultatu 9:5 galų gale įveikė savo nuolatines varžoves Vilniaus "HFTC" ekipą. Šiose rungtynėse netrūko įtampos ir grubesnio žaidimo. Komandos puolėja Ugnė Aučynaitė užsidirbo dvi žalias korteles už skirtingas pražangas.

Antroji diena Žuvėdros merginoms atnešė dvi pergales! Ir antrose rungtynėse pavyko iškovoti pergalę prieš Kelmės komandą rezultatu 6:1! Na, o pasibaigus Vilniaus HFTC ir Šiaulių "Gintros-Strėktė-Uni" komandų rungtynėms (laimėjo šiaulietės), visgi paaiškėjo, kad merginos iškovojo 2-ąją vietą, o Ktotryna Kartanovič buvo pripažinta rezultatyviausia turnyro žaidėja, pelniusi net 9 įvarčius!

Taurės akimirkas galite rasti čia ir čia. Na, o daugiau informacijos apie federacijos organizuotus žaidimus bei kitus rungtynių rezultatus, galite skaityti čia.



Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti