Vilniuje įvykusiame 2015 metų moterų uždarų patalpų riedulio „Žalgirio“ taurės turnyre visas tris pirmąsias vietas užėmė Lietuvos klubai, o Žuvėdros merginas vos 3 įvarčiai skyrė nuo didžiojo finalo.


Nuotrauka: A. Pliadžio

Čempionių taurė atiteko prie šio titulo pripratusiai Šiaulių „Gintros-Strektės-Universiteto“ komandai. Tiesa, kelias iki laimėjimo buvo gana sunkus, nes pirmajame etape šiaulietės pateko į vieną grupę su stipriomis Baltarusijos ir Ukrainos komandomis. Antroje vietoje liko Vilniaus HFTC ekipa, na o bronzos medaliais pasipuošė tik per plauką į finalą nepatekusios "Žuvėdros" riedulininkės.

Šiame turnyre netrūko ir traumų. Ugnė Chmeliauskaitė buvo "apdovanota" "ragu" kaktoje, Giedrė Kvilonaitė pasipuošė stipriu sumušimu krūtinės srityje, Aistė Garbatavičiūtė neapsiėjo be didesnių nubrozdinimų, o Barbora Lozovojūtė savo antakį "padabino" 6 siūlėmis.

Komandos geriausia žaidėja buvo išrinkta Kotryna Kartanovič.

Daugiau informacijos apie turnyrą galite rasti čia. Nuotraukų galerijos: 1 diena, 2 diena.


Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti