Spausdinti
Naujas sezonas moterų čempionatuose nuliūdino, nes iširo Vilniaus HFTC komanda, kuri nebežais aukščiausioje moterų lygoje. Kita vertus, norisi džiaugtis, kad turime naujų veidų, kurie papildė moterų ir vaikų komandas. Plačiau apie pirmuosius startus ir rudens nuotaikas skaitykite straipsnyje.


Žolės riedulio klubas Žuvėdra gyvuoja jau 19 metų.
 

Lietuvos moterų A divizione pirmoji permaina yra ta, kad Lietuva žengė dar vieną žingsnį arčiau Europoje naudojamos sistemos ir nuo rudens sezono žaidžia tik vienas rungtynes per dieną. Antroji permaina yra ta, kad prie komandos prisijungė naujos žaidėjos! Dovilė ir Patricija jau treniruojasi kartu su komanda ir dalyvauja Lietuvos čempionate Žuvėdros klubo sudėtyje. Šiuo metu Žuvėdros klubo merginos yra sužaidusios savo pirmąsias rungtynes naująjame sezone prieš Šiaulių SM-Klevo komandą rezultatu 7:4.


Lietuvos moterų B divizione, Žuvėdros klubo merginos rungtyniavo prieš Šiaulių Klevo komandą, kuriai nusileido rezultatu 1:3. Antrąsias rungtynes prieš Širvintų Intos komandą merginos pralaimėjo rezultatu 0:3. Prieš Šiaulių Šiaulių komandą įmušėme net 7 įvarčius, tad šiuo metu B diviziono komanda turi 3 turnyrinės lentelės taškus,ir po I rato yra trečioje vietoje. Trijų rungtynių metu įmušėme 8 ir praleidome 6 įvarčius. Daugiausiai įvarčių komandai pelnė Jovita Banevičiūtė.
 


Žuvėdros klubo merginos dėvi orandžinės spalvos marškinėlius.

Džiugiausia naujiena ta, kad buriama nauja vaikų komanda. Treniruotės vyksta pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais, nuo 16.00 iki 17.30, Vilniaus žolės riedulio sintetinės dangos stadione (Čiobiškio g. 16, Šeškinė). Nepraleiskite progos prisijungti!



Nauji veidai Žuvėdros klube.


Artimiausių rungtynių tvarkaraštis

Spalio 2 d. (sekmadienis)
Šiauliai, sintetinės dangos žolės riedulio stadionas (Pumpučių g. 19)
13.00 Vilniaus „Žuvėdra-Archyvų sistemos“ - Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“

Spalio 15 d. (šeštadienis)
Šiauliai, sintetinės dangos žolės riedulio stadionas (Pumpučių g. 19)
13.00 Vilniaus „Žuvėdra-Archyvų sistemos“ - Kelmės „Aušra“