Lietuvos vyrų čempionate taip pat netrūksta įdomybių - vienų varžybų per dieną sistema jau įsigaliojo. Dabar beliko panaikinti bronzinių medalių prakeiksmą ir kovoti dėl vietos finale. Jau net jaunieji Žuvėdros riedulininkai vis dažniau užsuka į treniruotes su vyresniaisiais, kad galėtų pasimokyti žaidimo triukų.


Žuvėdros komandos kartos

Lietuvos vyrų A diviziono varžybose, mūsų klubo komanda sužaidė su Vilniaus Ardo - Rudaminos komanda, kuriai nusileido rezultatu 0:2. Kitose rungtynėse, vaikinai susitiko su Inta Baltic-Champignons komanda ir lyderiais laikomiems Širvintiškiams nenusileido, išlygindami rezultatą (1:1). Nuotraukų galeriją iš rungtynių Vilniuje rasite čia.

Lietuvos B divizione vaikinams teko pasidalinti taškais su Šiaulių komanda, su kuria sužaidė rezultatu 2:2. Be to, vienu įvarčiu nusileido Kauno komandai (3:4).

Artimiausios varžybos

2016 m. rugsėjo 25 d. (sekmadienis)
Vilnius, Žemynos gimnazijos žolės riedulio stadionas (Čiobiškio g. 16)
16.00 Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-CTLF“ – Šiaulių SM „Klevas“



Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti