Spausdinti

Ar stebėjote, vaikų lygos finalines U-14 rungtynes? Tiesioginės transliacijos metu buvo galima išgirsti daug sportininkų, tėvelių, trenerių ir teisėjų interviu, kuriuose buvo dalinamasi įspūdžiais iš treniruočių, o nuomonių, kodėl būtent žolės riedulys yra pasirinktoji šaka, buvo labai daug. Kaip sekėsi mūsų klubo merginoms ir vaikinams? Puikiai! Rezultatai straipsnyje. 

Untitledegtjykj

Alfredo Pliadžio nuotrauka

TIESIOGINĖ VARŽYBŲ TRANSLIACIJOS ĮRAŠAS 

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Savaitgalį Vilniaus „Tauro“ mokykloje vyko smagus renginys – į sostinę sugužėjo Vilniaus, Šiaulių, Širvintų ir Kaltinėnų jaunieji žolės riedulininkai, kurie varžėsi vaikų lygos finaluose.

Vilniaus „SM Tauras-Pietų meteoras“ berniukų komanda legvu žingniu keliavo iki finalo, tačiau finalinėse rungtynėse, po itin atkaklios ir įnirtingos kovos,  pralaimėjo Šiaulių sportininkams rezultatu 3:4. Panašus scenarijus susiklostė ir Vilniaus „SM Tauras-Žuvėdra“ klubo merginoms, kurios finale susitiko su Širvintų miesto riedulininkėmis ir nusileido joms rezultatu 3:5. Abi Vilniaus komandos džiaugėsi sidabrine vieta ir po 100 eurų čekį komandai, skirtą inventoriui įsigyti! Geriausia merginų komandos žaidėja pripažinta Arijana Zambrickaja, o vaikinų - Edgaras Apletinas.

jtku

Alfredo Pliadžio nuotrauka