Spausdinti

Startavęs uždarų patalpų sezonas mūsų klubo vaikinams leido iškovoti pirmosios vietos taurę. Įmušę 20 įvarčių, išovoję 3 pergales ir 1 lygiasias, vaikinai surinko 10 turnyrinės lentelės taškų ir liko pirmojoje pozicijoje! Mūsų komandos žaidėjas Markus Neuman prie vaikinų komandos pergalių prisidėjo net 10 įvarčių ir tapo rezultatyviausiu turnyro žaidėju!

46474677 2226820260675105 3188680576357892096 n

Žuvėdros klubo vaikinai 

NUOTRAUKŲ GALERIJA 

 

Žuvėdriškiai pradėjo savo pasirodymą uždarų patalpų sezone nesunkiai nugalėję Širvintų Sporto Centro komandą (7:2) bei Vilniaus „Ardas-Rudamina“ komandą (6:3). Vaikinams taip įsibegėjus Šiaulių Gintra-Strekte Universitoto komanda buvo itin kovingai nusiteikusi ir nenorėjo taip lengvai užleisti lyderiaujančių pozicijų. Per rungtynes abi komandos kartu įmušė 6 įvarčius, pasidalinusios po tris į abiejų komandų vartus. Paskutines rungtynes vaikinai žaidė prieš Širvintų SK „Baltic-Champs-Ježvitas“ komandą, kurie turėję tris pergales buvo geresnėje startinėje pozicijoje - priešininkams iki čempionų vardo būtų užtekę ir lygiųjų. Smagu, kad vaikinai puikiai suprasdami pergalės reikšmę spurtavo ir išlaikė žaidybinę drausmę bei kovingumą iki pat rungtynių pabaigos išplėšę pergalę rezultatu 4:1. Vieno turnyrinės lentelės taško persvara užimėme pirmą vietą! Antroje vietoje liko Širvintų SK „Baltic-Champs-Ježvitas“ komanda, o trečioje - Šiaulių Gintra-Strekte Universiteto komanda. 

Smagios rungtynės ir stiprus pasiruošimas artėjančiam Žalgirio taurės turnyrui, kuriame lankysis svečių komandos iš Baltarusijos ir Ukrainos. Mūsų vaikinai šiuose rungtynėse bandys kovoti dėl aukščiausių apdovanojimų. Lietuvos uždarų patalpų čempionatas startuos 2019 m. sausio mėnesį.