Spausdinti

Žuvėdriškiai sugrįžta į aikšteles! Šį kartą dar ne savo sintetinės dangos stadioną, bet Antaninėje esantį sporto kompleksą, kuriame žaidė lauko tenisą, tinklinį, spardė futbolo kamuolį, bėgiojo, maudėsi ir visaip kitaip linksminosi sugrįžę po vasaros atostogų! 

mergaites

A. Pliadžio nuotraukos

Stovyklos nuotraukų galerija 

 Žuvėdros klubo jaunimą stovykloje aplankęs klubo prezidentas Leonardas Čaikauskas stovyklas stengiasi organizuoti logistiškai patogioje vietoje, t.y. kad komandos pabūtų kartu ir turėtų tinkamą sportui bei tvarkingą aplinką.  

prezintasss

Klubo prezidentas lankosi stovyklavietėje 

Žuvėdros klubo merginos pasakodamos apie stovyklos įsūdžius kiek nedrąsiai teigia „Kojas tikrai skauda po tiek bėgiojimo“. Tikrai, Žuvėdros klubo stovyklos organizuojamos kasmet, siekiant smagiai fiziškai pasiruošti artėjančiam rudens sezonui. O tada pasakoja apie tai, ką veikdavo stovyklavietėje: „žaisdavome įvairius komandinius žaidimus (tinklinį, kvadratą, futbolą). Maistas buvo skanus ir šiltas, o kai vakarais būdavo šalta, tai savo nameliuose, kurie šiaip visai faini, tačiau nelabai šilti, sugriūdavom į lovą kartais ir penkiese, kad nesušaltume.“

Žuvėdros klubo jaunimą prižiūrėjo treneris Maksim Tarasov ir vyresnės Žuvėdros klubo merginos. Dabar jaunimas grįžta treniruotis į žolės riedulio stadioną, o sezono startai prasidės visai netrukus!