Spausdinti

Žuvėdros klubo 20 metų jubiliejus atnešė gražią šventę klubui - sidabriniais medaliais 2016/2017 metų Lietuvos čempionate pasikabinusios merginos bei antroje vietoje likę vaikinai iškovojo teisę dalyvauti Europos klubų čempionate. Treniruotės baigėsi, lagaminai sukrauti, o čempionatai prasideda jau rytoj! Sekite varžybų rezultatus, palaikykite ir palinkėkite sėkmės! 

ghjkllmmęe

Žuvėdros klubo šeima 

 Europos klubų čempionatas Chalange II vyksta Gente, Belgijoje, kur mūsų klubo merginos savo pogrupyje susitinka su Lenkijos, Austrijos ir Prancūzijos komandomis. Pirmasis išbandymas laukia jau ryt 12:5 vietos laiku prieš Prancūzijos Dovai klubą. Merginos nusiteikusios ryžtingai ir džiaugiasi galimybe dalyvauti tokio lygio varžybose. Daugumai klubo merginų šiame lygyje žais pirmą kartą. 

 

ghjkl

VARŽYBŲ TVARKARAŠTIS, NAUJIENOS IR REZULTATAI 

 

Europos klubų čempionatas Challange III vyksta Kopenhagoje, Danijoje, kur mūsų klubo vaikinai kovos prieš Maltos, Švedijos ir Norvegijos komandas. Vaikinai išbandys jėgas prieš Norvegijos komandą 12:5 vietos laiku. Vaikinams jau yra tekę dalyvauti Europos čempionatuose. Vaikinai taip pat turi ir kompanijonus iš Lietuvos - Širvintų „Baltic-Champs“ klubą. Abi Lietuvos komandos žaidžia skirtinguose pogrupiuose. 

 

zxcvbnm

 VARŽYBŲ TVARKARAŠTIS, NAUJIENOS IR REZULTATAI 

Rezultatus ir naujausią informaciją taip pat galite sekti mūsų facebook paskyroje!