Spausdinti

Lietuvos moterų uždarų patalpų sezone liko sužaisti tik dvi rungtynes. Paskutinio turo varžybose merginos gavo dar 6 turnyrinės lentelės taškus, įmušė 12 įvarčių ir į savo vartus praleido 3 priešininkių smūgius. Detaliau - straipsnyje. 

Untitled

A.Pliadžio nuotrauka 

NUOTRAUKŲ GALERIJA 

 

Trenerio Maksimo Tarasovo treniruojamos Žuvėdros klubo merginos II rato turą pradėjo vangiai. Pirmose rungtynėse prieš Širvintų sporto centro  komandą merginos pelnė vos kelis įvarčius. Sako būna tokių dienų, kai tiesiog nesiseka, tačiau komentuodamos rungtynes Žuvėdros klubo merginos teigė, kad Širvintų komanda žaidžia labai lėtą žaidimą, kuris nėra palankus mūsų klubo komandai. Įsiveliame į lėtą žaidimą ir pamirštame apie greitą kamuoliuko valdymą ir pradedame žaisti individualiai.  Vis gi, žinodamos, kad pralaimėjimas teoriškai nebeleistų kovoti dėl pirmosios vietos, merginos susikaupė ir iškovojo vieno įvarčio skirtumo pergalę. Rungtynės pasibaigė rezultatu 3:2. 

Kitose rungtynėse merginos susitiko su Šiaulių SM „Klevas“ komanda. Pirmojo kėlinio metu nepelniusios nė vieno įvarčio, merginos susikaupė antrojo kėlinio pradžioje ir per šešias pirmąsias antrojo kėlinio minutės pelnė 5 įvarčius. Rungtynių eigoje merginoms pavyko pelnyti dar tris įvarčius ir pabaigti varžybas rezultatu 8:1. 

Merginų komandos medalio spalva bus aiški kovo 11 dieną! Šiuo metu Žuvėdriškės yra antroje turnyrinės lentelės pozicijoje 3 taškais nusileisdamos Šiaulių „Gintra-Strekte-Uni“ komandai. 

Paskutiniojo turo rungtynių tvarkaraštis:

2018 m. kovo 11 d. (sekmadienis).

Panevėžio rankinio centras (Durpyno g. 3A), Panevėžys

16 10:00 Širvintų SC - Šiaulių SM „Klevas“
17 11:00 Vilniaus SŽK „Žuvėdra –Tauras“ - Kelmės “Aušra “
18 12:00 Šiaulių Gintra-Strektė-Uni - Širvintų SC
19 13:00 Kelmės “Aušra “ - Šiaulių SM „Klevas“
20 14:00 Šiaulių Gintra-Strektė-Uni - Vilniaus SŽK „Žuvėdra –Tauras“