Žuvėdros klubo vaikinai 2018 metų Lietuvos jaunių U-18 riedulio uždarųjų patalpų čempionate užimė antrąją vietą. O mūsų klubo vartininkas - Lukas Raznauskas, buvo išrinktas geriausiu čempionato vartininku!

26994303 198562344214171 675349335212780818 n

Pirmosiose rungtynėse mūsų klubo vaikinai žaidė prieš Kauno „Veršvai“ komandą. Mūsų klubo vaikinai jau pirmojo kėlinio metu įsiveržė į priekį po D.Smailio, A.Česnulio ir D.Radevičiaus įvarčių. Likusio laiko metu rungtynių oponentams pavyko skirtumą sumažinti tik vienu įvarčių ir rungtynės pasibaigė rezultatu 3:1 mūsų klubo vaikinų naudai.

Kitose rungtynėse Žuvėdriškiai kovojo prieš Šiaulių SM „Klevas“ komandą. Šiose rungtynėse net keturis įvarčius priešininkams pelnė A.Česnulis prie kurio savo taikliu įvarčiu prisidėjo ir D. Radevičius. Vaikinai užtikrintai įsiveržė į priekį ir šiek tiek atsipalaidavę leido varžovams pelnyti vieną įvartį į savo vartus. Rungtynės pasibaigė rezultatu 5:1 mūsų klubo naudai.

Rungtynėse prieš Širvintų sporto centro 2 komandą, Žuvėdriškiai nebeleido sau atsipalaiduoti. P. Lakštauskui sėkmingai realizavus mažąjį kampinį bei E.Dauškevičiui pridėjus savo įvartį, vaikinai rungtynes laimėjo rezultatu 2:0.

Finalinės rungtynės prieš Širvintų sporto centro 1 komandą buvo labai įtemptos. Pirmasis rungtynių įvartis skriejo į Širvintiškių vartus po sėkmingo D.Radevičiaus metimo į vartus. Širvintiškiai atsakė savo įvarčiu, tačiau tą pačią minutę mūsų klubo vaikinams ir vėl pavyko įsiveržti į priekį A.Česnuliui pelnius jau 6 savo čempionato įvartį. Deja, bet dar pirmojo kėlinio metu Širvintiškiai paliko intrigą ir prieš didžiąją pertrauką rezultatas buvo lygus. Po pertraukėlės mūsų klubo vaikinams nepavyko pelnyti daugiau įvarčių, o štai varžovams sėkmė šypsojosi labiau ir rungtynės pasibaigė rezultatu 2:3 kolegų naudai.

Laimėję 3 rungtynes, įmušę 12 įvarčių mūsų klubo vaikinai pasikabino sidabro medalius! Be to, klubo vartininkas - Lukas Raznauskas, buvo išrinktas geriausiu čempionato vartininku.