Spausdinti

Tradiciškai vaikinų uždarų patalpų sezonas prasidėjo LŽRF taurės čempionatu, kuriame Žuvėdriškiai žarstė įvarčius. Mūsų klubo vaikinai savaitgalio metu pelnė net 28 įvarčius ir į namus parsivežė pirmosios vietos taurę!

 

va

 Auksiniai vaikinai. A. Pliadžio nuotrauka 

NUOTRAUKŲ GALERIJA 

Pirmoji Taurės diena mūsų klubo vaikinų A pogrupio komandai klostėsi itin lengvai. Įmušę 13 įvarčių, klubo vaikinai užsitikrino pirmąją vietą pogrupyje. Širvintų SM komandą įveikė rezultatu 5:0, o praėjusių metų Lietuvos žolės riedulio uždarų patalpų čempionų komandą įveikė rezultatu 4:8.  

Antroji komanda nenusileido kovingumu. Žuvėdra-Tauras-CTLF komanda Įveikė Vilniaus rajono SM-Ardas komandą rezultatu 4:3, bet vaikinai pralaimėjo Širvintiškiams rezultatu 1:5. 

Tokie varžybų rezultatai lėmė, kad klubo nariams teko rungtyniauti tarpusavyje. Pirmoji klubo komanda įmušė 9 įvarčius, o antroji atsakė 4 į savo klubo draugų vartus. 

Lemiamoje kovoje, Žuvėdros klubo antroji komanda vos per plauką neišplešė pergalės. Jiems teko nusileisti Šiaulių klubui rezultatu 2:3. Likus minutei iki rungtynių pabaigos klubo vaikinai pelnė antrąjį savo įvartį, tačiau rezultato išlyginti nebepavyko. 

fgfwf

Žuvėdriškiai. A.Pliadžio nuotrauka

Finalinėse rungtynėse pirmoji Žuvėdros klubo komanda susitiko su Širvintų Baltic Champs-Ježvitas komanda. Vaikinai jau pirmajame kėlinyje įsiveržė į priekį rezultatu 3:0. Priešininkų komandai pabandžius žaisti daugumoje, vaikinai nepasimetė ir išnaudojo vartininko nebuvimą pelnydami dar 3 įvarčius į varžovų vartus. Komanda runtynes laimėjo rezultatu 1:6. 

Smagu, kad klubo vaikinai pelnė ne tik komandinį apdovanojimą, bet buvo pasveikinti ir asmeniškai. Geriausiu turnyro vartininku išrinktas ilgametis Žuvėdros klubo vartininkas - L.Raznauskas, o rezultatyviausio žaidėjo prizą pelnė Žuvėdros klubo sudėtyje tik šį sezon startavęs vokietis M. Neuman, kuris prie komandos pergalės prisidėjo 11 įvarčiu. 

fgfwfvre

Rezultatyviausias turnyro žaidėjas. A.Pliadžio nuotrauka

„Smagu žaisti Lietuvoje. Komandos viena kitas pažįsta, todėl daug lengviau pasiruošti rungtynėms. Viskas kitaip negu Vokietijoje. Bet patirtis labai įdomi“, - įspūdžiais dalinosi M.Neuman. Vaikinas taip pat išdavė paslaptį, kad kartu su Žuvėrdros klubo vaikinais konkuravo, kuris pelnys daugiausiai įvarčių. Lietuvoje mediciną studijuojantis vaikinas džiaugiasi, kad prisijungęs prie Žuvėdros klubo komandos gali tobulininti savo lietuvių kalbą ir žaisti mėgiamą žaidimą. 

Žuvėdros klubo pirmoji komanda dalyvaus tarptautiniame Žalgirio taurės turnyre, kuris gruodžio 15-16 dienomis vyks Vilniuje. 

fgfwfvrevisi

Viena komanda. A.Pliadžio nuotrauka