Spausdinti

Žuvėdros žolės riedulio klubo aktyvistai tradiciškai dalyvauja didžiausiame sporto festivalyje Lietuvoje ir pristato savo sporto šaką! Litexpo organizuojamas renginys kasmet pritraukia apie 10 000 žmonių. Žuvėdros klubo aktyvas per dvi dienas žolės riedulio lazdą laikyti išmoko daugiau nei 300 vaikų!

 Logo

 Žuvėdros klubas sporto festivalyje yra legvai atpažįstamas. A.Pliadžio nuotrauka

Smagu matyti laimingus vaikų veidus, kai šie išsirenka spalvingiausią lazdą ir bando pataikyti į mini vartelius - taip, apie sporto mugę atsiliepia Ugnė. Žinoma, kai kuriems vaikams žolės riedulys sekasi jau nuo pirmos minutės, o kitus teisingai išmokyti laikyti lazdą prireikia ir pusdienio, tačiau čia vaikai ateina išbandyti ir pasilinksminti. Šių metų sporto mugė buvo kiek kuklesnė sporto klubų atžvilgiu. Areną perimė sporto prekes pardavinėjančios įmonės bei sveikatingumo centrai, todėl dauguma jaunųjų sporto mugės lankytojų džiaugėsi galimybe palakstyti mini žolės riedulio aikštelėje. Be to, Žuvėdros klubas vaikams dalino ir dovanėles - puodelius, raktų pakabukus ir atšvaitus su mūsų klubo logotipu, o patys mažiausieji gavo ir žolės riedulio spalvinimo knygeles.

 aikstele

Jaunieji riedulinkai atakuoja mini žolės riedulio aikštelę. A.Pliadžio nuotrauka

Įdomiausia, kai šeštadienį mugėje apsilankę vaikai užsuka ir sekmadienį, nes jiems patiko pažaisti ir nori pasinaudoti proga. Gaila, kad dideles vaikų akis ir entuziazmą žaisti kartais užgesina tėvai, kuriems ši sporto šaka atrodo gana pavojinga. Mūsų klubo narė - Monika Ivanauskaitė, šiuo metu renka naują vaikų grupę, todėl visi lankęsi mugėje turėjo progą susipažinti su būsima trenere. Kaip ir kasmet mugę aplankė Alfredas Pliadis, mėgiamiausias žolės riedulio žaidėjų fotografas, paskaidrinantis Lietuvos čempionatą pagautomis akimirkomis.

 

 okfkwoe

Aktyvieji Žuvėdros klubo riedulininkai dalinasi savo pamokomis su mažaisiais.

A.Pliadžio nuotrauka

Žinoma, Žuvėdros klubo nariai taip pat nepraleidžia progos išandyti kitų sporto ir sveikatingumo veiklų. Pabendrauti su kolegomis ir pasinaudoti proga gauti nuolaidų į įvairius sporto renginius.