Spausdinti

Žuvėdros klubo jaunieji sportininkai iškeliavo į Antanynę, kurioje keturias dienas stovyklaudami U-16 amžiaus sportininkai ruošiasi naujam rudens sezonui!

 IMG 2093

 Jaunųjų Žuvėdros sportininkų pasiruošimas naujam sezonui

Vaikinai ir merginos treniruočių metu daro fizinius pratimus greičiui, vikrumui ir ištvermei lavinti, o po jų gali pasimėgauti paskutinėmis vasaros dienomis prie ežero bei pasikaitinti karštoje pirtyje. Vaikus prižiūri Žuvėdros klubo treneriai - M.Tarasov ir A. Macijauskas.

Komentuodami stovyklą, treneriai teigė, kad Antanynės sodyba - puiki vieta stovyklauti. Čia sudarytos puikios sąlygos sportuoti ir ilsėtis, sodyba yra uždaroje erdvėje, todėl sudarytas papildomas saugumas vaikams. Pirmą kartą stovyklą nuspręsta padaryti tik jauniausiems klubo nariams. Ir nors oras pirmąsias dvi dienas nebuvo palankus, nes lietus neleido mėgautis ramiu poilsiu, tačiau jaunimą lydėjo gera nuotaika ir linksmi sporto užsiėmimai. Antroje stovyklos pusėje pasirodė saulė, todėl teko ne kartą išsimaudyti ežere.

IMG 2103

Žuvėdros klubo vaikinai džiaugiasi maudynėmis ežere  

25 jaunuoliai iki 16 metų amžiaus kartu žaidžia futbolą, krepšinį, tinklinį, lauko ir stalo tenisą. Stengiamasi, kad organizuojamos treniruotės būtų įdomios, ne per didelio fizinio krūvio.

Treneriai atskleidė paslaptį, kad vaikai buvo aktyvūs ir naktimis, todėl treneriams neteko ilgai miegoti. Kaip ir tikėtasi, po vasaros atostogų vaikai turėjo daug įspūdžių, kuriais norėjo pasidalinti, kartu linksminosi ir bendravo.

IMG 2196

 Fizinio pasiruošimo pratimai gryname ore 

Antanynėje vaikai gyvena namukuose, turi progą pabendrauti tarpusavyje po vasaros atostogų.

IMG 2097

Žuvėdros klubo merginos

Stovyklos metu vaikus aplankė ir Žuvėdros klubo prezidentas Leonardas Čaikauskas. Klubo prezidentas vaikus nustebino BBQ ir sveikomis lauktuvėmis - net 23 kg arbūzų! Vienintelis vaikų nusivylimas, kad laikas stovykloje labai greitai praėjo ir norėtųsi, kad stovykla būtų organizuojama kur kas ilgesniam laikui.

IMG 2098

Vakarienė stovyklavietėje

Į žolės riedulio aikštelę grįšime kartu su prasidėsiančias naujais mokslo metais - pirmąją rugsėjo savaitę.

Trenerio M.Tarasov teigimu, artėjančio rudens sezono tikslas pritraukti kuo daugiau jaunuolių žaisti žolės riedulį. Žuvėdros klubo tikslas suteikti vaikams sąlygas sportuoti ir džiaugtis šia sporto šaka, o kai darai tai, kas tau patinka, tuomet atkeliauja ir rezultatai.