Spausdinti

Žuvėdros klubo sportininkai drąsiai sako - sportuoti yra smagu. Šia žinia dalinomės su 30 jaunų sportininkų iš 5 skirtingų Europos šalių ERASMUS+ „Train with Brain“ projekto metu vykusioje sporto stovykloje. Ir kuo tai pasibaigė? Teko žaisti žolės riedulį vandenyje! Daugiau apie tai - straipsnyje.

 FullSizeRender

 Stovyklos organizatorių šypsenos ir vandens žolės riedulys

VšĮ „Integracijos centras“ Erasmus+ projekto metu organizavo tarptautinę alternatyvaus sporto stovyklą, kurios metu rugpjūčio 7-16 dienomis jaunimas iš Lietuvos, Latvijos, Italijos, Graikijos, Slovėnijos ir Lenkijos turėjo galimybę susipažinti su skirtingomis sporto šakomis, pasikalbėti su Lietuvos sportininkais, išbandyti sportines pramogas.

Žuvėdros klubo atstovė - Ugnė Chmeliauskaitė, šiame renginyje dalyvavo kaip kviestinis svečias. Mūsų klubo sportininkė jauniesiems stovyklos dalyviams pasakojo apie sportavimo teikiamą džiaugsmą ir pristatė žolės riedulio sporto šaką.

14-16 metų vaikai mielai išbandė žolės riedulio triukus - kamuoliuko žongliravimą, perdavimą, metimą. Talentus pastebėti lengva, nes pirmą kartą rankose lazdą laikęs vaikinas jau pirmuoju metimu pataikė tiesiai į ... vandens telkinį! Teko pasitelkti vandens dviračius, kad išgelbėtume žolės riedulio kamuoliuką. Ir dar ne bet kokį, o iš Olimpinių žaidynių!

 FullSizeRender 1

Žolės riedulio kamuoliuko gelbėjimo misija

Žolės riedulio pamokos pasibaigė šlapiai, nes ne tik vandens telkinys, bet ir vandens balionai buvo pasitelkti žaidimams.

Daugiau apie projektą skaitykite čia: www.trainwbrain.com