Spausdinti

Lietuvoje lankėsi Gardino Ritm HC komanda, kuri intensyviai ruošiasi nacionaliniam Baltarusijos čempionatui. Žuvėdros klubo merginos ir vaikinai nepabijojo mesti iššūkio Baltarusijos čempionato nugalėtojoms.

 

 

Gardino Ritm HC komanda pilna komandos sudėtimi pradėjo treniruotis tik prieš pat Velykas, nes pajėgiausios 8 klubo žaidėjos Baltarusijos rinktinės sudėtyje kovo - balandžio mėnesiais dalyvavo rungtynėse Indijoje, Olandijoje ir Pasaulio lygos II etapo rungtynėse Kanadoje.

Baltarusijos nacionaliniam čempionatui besiruošiančias merginas Lietuvoje priimė Žuvėdros klubas.

Žuvėdros klubo merginos antradienio vakarą žaidė draugiškas rungtynes, kurių metu svečiams sugebėjo pasipriešinti tik pirmojo kėlinio metu. Pajutusios žaidimo ritmą, Baltarusijos merginos įmušė 6 įvarčius ir rungtynes laimėjo nepraleidusios nė vieno įvarčio į savo vartus. Geriausia Žuvėdros klubo komandos rungtynių žaidėja pripažinta Sandra Adomavičiūtė.

Žuvėdros klubo vaikinai draugiškas rungtynes žaidė trečiadienio vakarą. Rungtynės prieš juos merginoms iš Baltarusijos buvo tikras iššūkis. Vaikinai šventė pergalę rezultatu 3:1. Geriausiu komandos žaidėju pripažintas komandos vartininkas Lukas Raznauskas.

Žuvėdros klubo merginų ir vaikinų komandos intensyviai ruošiasi startuojantiems Lietuvos moterų ir vyrų čempionatams. Vaikinai startuoja jau šį šeštadienį (balandžio 22 d.)!

Įdomu tai, kad 2017 metų vasarą Žuvėdros klubas švęs 20 metų jubiliejų, o pagrindinės klubo merginų ir vaikinų komandos artėjančiame čempionate jau startuos pasipuošusios naujomis aprangomis!